La Coral Ariadna organitza un concert participatiu

0
Coral Ariadna_40_anys_logo

El passat 22 de febrer van començar els actes de celebració del 40è aniversari de la Coral Ariadna, de la Garriga. Aquell dia, la Coral va oferir un concert al Teatre El Patronat, en el qual hi van interpretar algunes de les peces més emblemàtiques de la trajectòria de l’entitat sota la batuta d’Enric Roca i Torndelacreu, actual director, i alguns dels antics directors de l’agrupació, com Anna Casanovas, Jaume Ilari, Gabriela Zabala o Xavier Solà. El concert, a més a més, va comptar amb la participació de més de 30 excantaires, que van pujar a l’escenari i es van sumar al cor en aquesta ocasió tan especial.

Davant de l’èxit d’aquest primer concert, l’Ariadna s’ha plantejat un repte força ambiciós per a aquest estiu, pel qual compta amb la col·laboració del Cor Americantus. Es tracta d’organitzar un Concert Participatiu, que tindrà lloc el proper 12 de juliol al Teatre El Patronat. Les peces que formaran el repertori d’aquest Concert Participatiu són la Missa de la Coronació, de W. A. Mozart, i el Gloria, d’A. Vivaldi, les quals seran interpretades amb acompanyament d’orquestra.

Així doncs, l’Ariadna obre ara les seves portes a tots aquells que hi vulguin cantar per muntar aquest concert que, de ben segur, serà inoblidable. Tot i que no és necessari tenir una sòlida formació musical i vocal per cantar al participatiu, es farà una petita prova de veu als que vulguin sumar-s’hi per assegurar-se que podran seguir amb fluïdesa les peces que es cantaran. Aquells que estiguin engrescats amb aquest projecte, només s’han d’afegir directament a qualsevol dels dos propers assajos de la Coral, els dilluns 7 i 14 d’abril, de 21:30 h a 23:30 h a l’Auditori de la Garriga. Les inscripcions més enllà d’aquesta data es consideraran tancades, per poder treballar el repertori durant tot el tercer trimestre.

Coral Ariadna de la Garriga 

Article anteriorLa NO independència… és dependència! (37)
Article següentDarrer concert del cicle d’hivern de jazz, aquest dissabte
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.