Setmana primaveral: dijous paraigües i final amb ulleres de sol

0
Marti Oliveras_01

La setmana ha començat grisa i humida després del flux de vents de component marítim, que ens han acompanyat durant les darreres hores. A la Garriga hem recollit prop de 6 mm de precipitació, però a l’altra banda del Montseny els registres pluviomètrics han estat més significatius. A la localitat osonenca de Viladrau s’hi han recollit més de 50 mm, una regada molt bona pels boscos de la zona.

Quin temps cal esperar a la Garriga de cara a aquesta setmana que encetem? Doncs bé, tot sembla indicar que la variabilitat, típicament primaveral, està garantida: L’allunyament de la pertorbació d’aquest final de setmana ha mantingut un temps encara inestable durant la jornada d’avui dilluns. 

Dimarts esperem una millora clara del temps, sense acabar de fer net. El sol guanyarà protagonisme.

De cara a mitjans de setmana, s’intueix l’arribada d’un nou front que portaria noves precipitacions a casa nostra. El dimecres pinta encara de bon aprofitar, però sí que sembla clar que el dijous haurem de menester el paraigües a pràcticament arreu del Principat. Una nova tongada de pluges regaria de forma més generosa la comarca i podríem parlar de registres de precipitació propers als 30 o 40 mm a la Garriga i Vall del Congost.

Pel què fa a finals de setmana, tornaria a estabilitzar-se el temps. Així doncs, es preveu un cap de setmana dominat pel sol i amb unes temperatures que esdevindrien molt agradables en hores diürnes. De nit, la jaqueta no ens farà nosa.

Resumint, doncs: setmana amb estones de tot a la Garriga i comarca, i amb temperatures fresques de nit i relativament agradables i suaus de dia. El paraigües l’haurem d’obrir durant el dijous i, a tot estirar, durant alguna estona del divendres. Fareu bé de tenir controlades les ulleres de sol, doncs dimarts, dimecres i durant el cap de setmana us faran servei.

Seguirem l’evolució de tot plegat i us mantindrem informats del temps del nostre poble.

Bona setmana a tots, salut i méteo!

Martí Oliveras Aumedes (Twitter: @GarrigaMeteo)

Article anterior‘La Garriga Rural’ omple de gom a gom El Patronat
Article següentLa NO independència… és dependència! (37)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.