Coulant de patata farcit d’ou i botifarra

0
coulant patata_01

Quan sentim o llegim la paraula coulant tots pensem a l’instant en unes delicioses postres de xocolata amb un regalim de xocolata líquida al seu interior que descobrim amb la primera cullerada.

Avui volíem fer un plat salat inspirat en el coulant amb ingredients molt bàsics i econòmics però que alhora fos original i sorprenent. Aleshores hem utilitzat la patata, aliment  ric en carbono hidrats i molt important en la nostra dieta. El segon ingredient que hem fet servir ha estat l’ou, un aliment amb un alt contingut en proteïnes i ens ajuda a aconseguir l’efecte líquid característic del coulant. I com a últim ingredient hem utilitzat la botifarra, important també per les seves propietats i sobretot perquè és tot un clàssic en la nostra cultura i en el nostre poble. 

El resultat és aquest coulant de patata farcit de rovell d’ou i botifarra, amb clara a punt de neu gratinada al damunt i unes espurnes de tòfona.

Bon profit!!!

coulant patata_02

Article anteriorAnimals polítics
Article següentL’Ajuntament retornarà als seus treballadors part de la paga de Nadal de 2012
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.