Animals polítics

0
SI logotip_2014

Hi ha persones que són animals polítics. Persones que per davant de tot anteposen el seu partit a les idees. Persones que per davant fins i tot del seu bon fer habitual, no saben aguantar que un altre partit faci propostes, coses, tant li fa que aquestes siguin objectivament beneficioses per l’interès públic.

Com a grup local, molts dels nostres membres som nous en política i no ens crèiem que això existís. De fet quan algú més veterà ens deia “vigileu amb la mala llet que es gasta al món polític”, no pensàvem que n’hi hauria per tant.

Doncs sí, ens equivocàvem. És impressionant l’actitud de rebuig que rebem precisament d’aquells a qui fem nosa. I el més trist és que això passa perquè a qui molestem és, precisament, qui té por de perdre vots. Per tant, ens trobem amb la paradoxa que són aquells més propers políticament pensant a nivell nacional, qui més menyspreu ens demostren. Sobretot als plens, sempre intentant –no ho aconsegueixen- menystenir la nostra feina i qualsevol de les idees que aportem SI la Garriga. Probablement el que més els molesta és que la majoria d’idees que proposem han sortit de les aportacions de persones del poble no vinculades a la política.

El corporativisme dels “partits tradicionals” fa que qualsevol proposta que no surti d’ells, dels de sempre, sigui menystinguda, rebutjada i no considerada encara que pugui ser bona pel poble. No volen “estranys” al seu “circ”.

Nosaltres sempre vam parlar de bones maneres i, sobretot, de fer una oposició valenta però correcta en les formes i en el discurs. No permetent insults i atacs “ad hominem” com els que van etzibar els qui avui estan al Govern als polítics que manaven amb anterioritat. Així que, per molt menyspreu que rebem, no deixarem que la Garriga, on tots hem de conviure, es converteixi en un circ polític només perquè nosaltres, amb la mateixa il·lusió del primer dia, seguim treballant per assolir un nou poble, participatiu, on tothom hi tingui cabuda, on la gent tingui feina i, perquè no dir-ho, ben guapo!

Així, davant d’aquestes actituds, denúncia, però mai caient en el seu propi joc. Nosaltres seguirem verges en aquest món, almenys pel que fa a aquesta forma de fer política. Estem aquí per canviar la forma de governar la Garriga, de fer-la més efectiva i amb una gestió més adequada a la modernitat. Estem aquí perquè tenim projecte municipal concret, definit i sobretot diferent i és que cada dia ens trobem amb més suports que ens ajuden a seguir treballant i aportant a aquest preciós poble que tenim.

Article anteriorLa NO independència… és dependència! (36)
Article següentCoulant de patata farcit d’ou i botifarra
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.