La Garriga Digital

SI la Garriga vesteix amb estelades la rotonda

SI estelades_rotonda_01

Després que durant la matinada de dimarts a dimecres uns brètols serressin el pal que aguantava l’estelada de la rotonda de la carretera de Ribes de la Garriga i se n’enduguessin la bandera, Solidaritat Catalana per la independència ha respost amb contundència sense esperar els permisos administratius col·locant tres estelades més als fanals que envolten aquesta rotonda i hi penjant un cartell amb un missatge clar i contundent: “podeu tombar declaracions del Parlament o màstils, però no podreu tombar la VOLUNTAT DEL POBLE CATALÀ”.

Des del grup de SI la Garriga asseguren que han volgut donar un “cop d’efecte” per tal que “vegin que per molt que destrossin, trenquin o prohibeixin, nosaltres seguirem tenaços davant les ingerències dels feixistes”. Alhora, apunten que les despeses que han comportat les estelades i les pancartes les sufraguen des del propi grup i amb aportacions de membres i simpatitzants.

Si bé és evident que no s’han seguit els tràmits estipulats per a les accions d’aquest tipus, al grup són molt conscients que no han volgut esperar als permisos administratius de l’Ajuntament, doncs no volien “deixar ni un sol dia la rotonda de la llibertat sense el símbol del somni que anhela tot un poble”. Això sí, ja han presentat una instància per tal de formalitzar l’actuació.

Fotografies cedides per SI La Garriga

Exit mobile version