La Garriga Digital

Serren el pal que aguantava l’estelada de la Garriga

Màstil tallat_01

Aquesta matinada uns desconeguts han fet caure el pal metàl·lic on hi havia l’estelada de la rotonda de la carretera de Ribes, cantonada amb carrer Guifré i avinguda de la Generalitat. Un cop serrat i a terra, han pogut agafar la bandera independentista que hi onejava des de fa més o menys un any després que el Ple municipal ho aprovés per majoria. De fet, segons informa Nació Digital.cat, una acció idèntica ha tingut lloc també a Vic durant aquesta nit, en el que podria significar una acció coordinada.

Aquest nou acte vandàlic contra els símbols que identifiquen la Garriga com un poble que simpatitza amb la causa independentista se suma a la ja llarga llista de casos en què aquells que no accepten la voluntat democràtica del poble volen imposar per la força la seva manera d’entendre la realitat del país. 

Tant des de l’Assemblea Nacional Catalana de la Garriga -qui ha finançat i impulsat la col·locació de la bandera- com des de l’Ajuntament, ja han condemnat aquesta nova bretolada i han fet una crida a mantenir la calma davant el que s’entén com a unes noves provocacions.

Exit mobile version