Serren el pal que aguantava l’estelada de la Garriga

0
Màstil tallat_01

Aquesta matinada uns desconeguts han fet caure el pal metàl·lic on hi havia l’estelada de la rotonda de la carretera de Ribes, cantonada amb carrer Guifré i avinguda de la Generalitat. Un cop serrat i a terra, han pogut agafar la bandera independentista que hi onejava des de fa més o menys un any després que el Ple municipal ho aprovés per majoria. De fet, segons informa Nació Digital.cat, una acció idèntica ha tingut lloc també a Vic durant aquesta nit, en el que podria significar una acció coordinada.

Aquest nou acte vandàlic contra els símbols que identifiquen la Garriga com un poble que simpatitza amb la causa independentista se suma a la ja llarga llista de casos en què aquells que no accepten la voluntat democràtica del poble volen imposar per la força la seva manera d’entendre la realitat del país. 

Tant des de l’Assemblea Nacional Catalana de la Garriga -qui ha finançat i impulsat la col·locació de la bandera- com des de l’Ajuntament, ja han condemnat aquesta nova bretolada i han fet una crida a mantenir la calma davant el que s’entén com a unes noves provocacions.

Màstil tallat_02

Article anteriorLa NO independència… és dependència! (35)
Article següent2 d’abril, Dia Internacional de Conscienciació de l’Autisme
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.