Propera estrena del documental “La Garriga rural. Quan la terra marcava el ritme”

0
thumb docu la garriga rural

“La Garriga rural. Quan la terra marcava el ritme”. Aquest és el títol del documental que s’estrenarà el proper diumenge 30 de març, a les 18h al Teatre de la Garriga-El Patronat, un documental de més o menys una hora de duració que mostra com era la Garriga a la primera meitat del segle XX, un poble eminentment agrícola que començava a mostrar símptomes de canvi de model econòmic i de transformació de l’espai.

Aquesta film, que és obra de la productora Sabem.com, ha estat coordinat per l’àrea de Patrimoni de l’Ajuntament de la Garriga, ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat i s’ha basat en entrevistes fetes a garriguencs i en material cedit.

Article anterior2 d’abril, Dia Internacional de Conscienciació de l’Autisme
Article següentSI la Garriga vesteix amb estelades la rotonda
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.