Primavera a la Garriga: cel canviant, temperatures a ratlla

0
Marti Oliveras_01

Tanquem setmana i ho fem amb un temps canviant, dinàmic, totalment primaveral. Aquesta primavera, que va arribar el passat dijous quan faltaven tres minuts per les sis de la tarda, ho va fer amb temperatures molt suaus.

Els últims dies d’aquest hivern han resultat molt benignes i no ha sigut fins aquest final de setmana que hem notat una nova baixada del mercuri, fruit del sistema frontal que ens ha creuat, donant lloc a ruixats febles que han acumulat tan sols 1 mm de precipitació a la Garriga. 

Pel que fa als propers dies, cal esperar un temps amb estones de tot. Durant els matins, sembla que el sol guanyarà protagonisme als núvols, però de cara a les tardes freqüentarien aquests i fins i tot els ruixats (de caràcter feble, en conjunt). Les temperatures, després de la baixada d’aquest cap de setmana, es mantindran estables. Per tant, s’ha acabat aquella “caloreta” de la setmana passada. 

Resumint, doncs: setmana insegura a la Garriga, amb possibilitat d’alguns ruixats puntuals en qualsevol moment del dia, fruit dels fronts que ens aniran creuant. Ambient força fred de nit i relativament suau en hores centrals de la jornada, amb màximes a l’entorn dels 15ºC. Paraigües a prop, sobretot a les tardes.

De cara a aquest pronòstic incert, us animem a que seguiu atentament les nostres informacions diàries, així com la dels altres mitjans d’informació, doncs intentarem anar actualitzant i precisant de forma més detallada la previsió de cara als següents dies.

Us recordem que el nostre compte de twitter és @GarrigaMeteo i que treballem conjuntament amb @GarrigaDigital (www.lagarrigadigital.cat).

Informarem novament d’aquí uns dies, valorant el què ha donat de si aquesta nova setmana que encetem, a nivell meteorològic a la Garriga.

Bona setmana a tots/es, salut i méteo!

Article anteriorDenúncia de Llanos de Luna a l’Ajuntament per la bandera espanyola
Article següentÀlex Salgado, subcampió de Catalunya dels 2.000 m Masculí Infantil
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.