Denúncia de Llanos de Luna a l’Ajuntament per la bandera espanyola

0
delegada

El passat mes de juliol de 2013, el consistori de la Garriga va rebre un requeriment de la Delegació del govern espanyol a Catalunya, signat per María de los Llanos de Luna, on se l’instava a penjar la bandera espanyola al balcó abans de 20 dies, segons dicta la Llei 31/1981. Com a resposta, se’ls va fer arribar una fotografia amb la bandera penjada per acreditar que complien aquesta llei, si bé immediatament després de fer la instantània es va tornar a despenjar.

Segons informa avui Ràdio Silenci, el requeriment de juliol ha derivat en denúncia i, per tant, la Delegació del govern espanyol ha obert oficialment un contenciós administratiu contra el Consistori. En declaracions a la ràdio municipal, l’alcaldessa Meritxell Budó ha valorat aquest fet, assegurant que “la seva feina seria recolzar ajuntaments, cosa que clarament no fan, mentre el PP, unilateralment, aprova una llei que els posa directament en perill”.

Aquest no és el primer contenciós administratiu que obren amb la Garriga, doncs el passat mes de novembre ja en varen fer un altre arran de la declaració de sobirania fiscal declarada en Ple municipal. De fet, Llanos de Luna va ser declarada el maig de 2013, juntament amb el seu company de partit, José Ignacio Wert, persona non grata.

Article anteriorCrema catalana o de Sant Josep
Article següentPrimavera a la Garriga: cel canviant, temperatures a ratlla
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.