La NO independència… és dependència! (34)

0
Per la_Dignitat_Logo

És el PP cristià i democràtic? Al Parlament europeu està adscrit al grup demòcrata cristià. A Espanya no sembla ser ni una cosa ni l’altra: genera odis, rebutjos a Catalunya, provoca boicots als productes catalans… El que es diu cristià, no sembla. I demòcrata? Manipula la justícia, el Constitucional, no respecta allò votat al Parlament català, l’espanyol i referendat per la societat catalana anul·lant el més valuós de l’Estatut. I ara… s’oposa al fet que els ciutadans catalans opinin, votin. Això és democràtic?

Què ens aporta la dependència d’Espanya? Agressió constant a la història, cultura, llengua, valors? Castellanització, recentralització… menyspreu al que decideix el Parlament, el que es proposa com un Estatut constitucionalment elaborat i “aconstitucionalment” reduït… explotació econòmica… incompliment de pagaments… pressuposats en inversions i un llarg etcètera. Això és el que aporta la dependència d’Espanya a tots els habitants i contribuents de Catalunya. Això volen els partits, polítics i ciutadans unionistes dependents. No sabem què aportarà la independència però sí el que ens suposa, avui, la dependència.

I què pot aportar la independència? Llibertat per a defensar allò propi i gestionar els propis recursos! Llibertat per a decidir i passar de submisos súbdits colonitzats a ciutadans lliures. La independència aportarà DIGNITAT. En quant valoren això els qui s’hi oposen? Negar-se a ser independents per diners és prostituir-se. No es tracta de recursos econòmics. Es tracta, simplement, de DIGNITAT! El que no sigui independència… serà sempre dependència! És digne voler dependre per diners d’un Estat que no és referent positiu en absolutament RES i vol espanyolitzar Catalunya?

Com afectaria a Espanya la independència de Catalunya? Espanya amenaça: “La independència condemnaria Catalunya a vagar per l’espai pels segles dels segles”. Aplicació: Una Catalunya fora d’Europa “condemnaria Espanya a estar desconnectada d’Europa pels segles dels segles? Les seves exportacions haurien de pagar peatge i aranzels o desviar-se cap als ports d’Aragó, Navarra… Els espanyols haurien de demanar comptes a PP i PSOE per gestionar tant malament l’Estat i provocar que vulguin marxar els qui tant han aportat i aporten. Per què s’oposen a la independència? Per afecte? No! Perquè Espanya sí que perdria i molt! Pels segles dels segles…

Es retrocedeix, amb la independència? Espanya diu que faria “retrocedir als catalans durant molt temps”. Sí, com Noruega quan es va separar de Suècia; o el Canadà, Austràlia, Nova Zelanda i USA d’Anglaterra; o Croàcia, Eslovàquia de Iugoslàvia… O tots els països sud americans que es van independitzar. Tots estan desitjant tornar als seus països d’origen! Tots es van gestionar i, al marge d’allò econòmic, són lliures! Entre ser-ho o estar colonitzats… què és el més digne?

Davant aquesta situació, els ciutadans de Catalunya, per dignitat, què han de fer?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ Bloc Facebook

Article anteriorCatalunya: moment zero
Article següentVolem reduir la càrrega dels impostos als nous emprenedors
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.