La NO independència… és dependència! (33)

0
thumb Per la Dignitat Logo

A què està disposat el PP? Rajoy no està disposat a liquidar la sobirania nacional? Sí ho està per liquidar la convivència, qui va recollir signatures contra Catalunya? La independència del constitucional, que va recusar a un magistrat amb paranys, va manipular el constitucional que va retallar l’Estatut i ara ha imposat membres que eren del seu partit i afins a la FAES? Per fi, sí està disposat a liquidar la democràcia qui s’oposa a la consulta que desitgen més de dos terços dels habitants de Catalunya? Exemplar!

Quina política apliquen el PP i PSOE a la societat catalana? “La política és l’art del possible”.  PP i PSOE la converteixen en l’art de “l’impossible”. Per què s’ha arribat fins a aquí? Per què vol anar-se’n una Catalunya que ha demostrat sentit d’estat, confiança en la Constitució? Potser per convertir “nacionalitat” en “menys” que “regionalitat”? Què ofereixen perquè la majoria de la societat canviï d’opinió? Diuen: o la independència que voleu, encara que us aneu a l’infinit, o seguiu depenent d’Espanya. Davant això, què fa una societat madura, adulta, democràtica, amb consciència de la seva història, cultura, llengua, valors i recursos? Aquesta societat, per “dignitat” què ha de fer?

Quin PIB perdrà Espanya si Catalunya s’independitza? Això és el que els preocupa! Avisen que Catalunya perdrà un 20%. I quant perdrà Espanya? Amenacen amb boicot a productes catalans. Algú creu que compren per simpatia, o ho fan per la relació qualitat/servei/preu? Estaran disposats a pagar més car, menys qualitat i pitjor servei per boicot? I a quant ascendiria un possible boicot de Catalunya a productes espanyols? Els preocupa el que perdran els catalans? No! Els preocupa el que perdran si marxa la seva última colònia.

Amb qui ha de reunir-se el govern espanyol? El PP proposa que s’exposi davant el Parlament català el risc i cost de la independència. S’han assabentat de la realitat social? És cert que Espanya té alguns bons cavalls de Troia amb el PSC, PPC, Ciutadans… Però aquests partits, al Parlament, representen a la majoria de la societat que, segons enquestes, vol la consulta? Amb qui ha de reunir-se el govern espanyol és amb Òmnium Cultural, amb l’ANC, amb la quantitat d’associacions, sectorials, sectors empresarials, sindicats i ajuntaments que volen ser consultats. Aquí estan els interlocutors reals! Ho faran?

Qui divideix, s’imposa? Continuen els comentaris dels partits estatals i els seus ambaixadors a Catalunya sobre la divisió que crea l’independentisme a la societat catalana. És a dir: per no dividir, que els catalans conscients renunciïn a la seva dignitat, llibertat, drets i recursos. Això vol dir: submissió total. Dues opcions clares i úniques: O independència = llibertat, dignitat, defensa de la pròpia història, cultura, llengua, valors, gestió de recursos propis o “dependència”: submissió, obediència, explotació, colonització, regionalització i castellanització. Què és el “digne” per a una societat culta, madura, democràtica, lliure?

Davant aquesta situació, els ciutadans de Catalunya, per dignitat, què han de fer?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ Bloc i Facebook.

 

 

Article anteriorLa gran estafa elèctrica
Article següentEl Premi Sambori arriba a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.