La Garriga Digital

El Premi Sambori arriba a la Garriga

thumb cartell sambori serralada litoral 0

Dimecres 19 de març el Teatre El Patronat de la Garriga acollirà a partir de les 18,30h la festa del Premi Sambori de la demarcació de la serralada litoral, que està formada per tres seus d’Òmnium Cultural: Badalona-Barcelonès Nord, el maresme i el Vallès Oriental.

Durant l’acte es faran públics els finalistes de l’edició d’enguany, que passaran a concursar a nivell nacional amb els finalistes de la resta de demarcacions catalanes. Seran tres alumnes de cada categoria, un total de divuit, que van des del cicle inicial de primària fins a batxillerat i cicles formatius.

La festa comptarà amb una actuació musical a càrrec dels membres de l’Associació d’Arts Escèniques El Gremi de la Garriga.

El Premi Sambori és un premi de narrativa en català dirigit als centres educatius de tots els Països Catalans i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres de totes les terres de parla catalana i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

Exit mobile version