Propera presentació del documental “La Garriga rural. Quan la terra marcava el ritme”

0
162

El proper dia 30 de març, a les 18h al Teatre de la Garriga, s’estrenarà el documental “La Garriga rural. Quan la terra marcava el ritme”, elaborat per Sabem.com amb la col·laboració de l’àrea de Patrimoni de l’Ajuntament.

Aquest documental és el resultat de més de dos anys de feina d’ençà que l’any 2012 es varen fer  un bon grapat d’entrevistes a garriguencs, amb la finalitat de retratar com era el poble a la primera meitat del segle XX, quan mica en mica anava perdent el seu accent rural i anava evolucionant cap a la urbanització del sòl i l’adopció de nous modes de vida.

Aquí podeu veure el tràiler del documental:

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.