Calamarsets farcits de pèsols i bacó

0
Calamarsets farcits

Ens trobem en el millor moment de l’any per consumir pèsols frescos. D’aquest aliment sempre se’n parla com si fos una verdura, però realment pertany a la família de les lleguminoses. Tot i que des del punt de vista nutritiu els que són frescos s’assemblen més a una verdura ja que tenen un baix contingut d’hidrats de carboni i proteïnes, tot i que aquests valors augmenten considerablement quan es menja en forma seca. A més a més, els pèsols són una font molt important de fibra present sobretot a la seva pell, així com el seu alt contingut en vitamina B que ajuda al bon funcionament del sistema nerviós. Per tant és molt recomanable introduir-los a la nostra dieta.

Avui hem preparat uns calamarsets farcits de pèsols i bacó acompanyats d’una salsa feta amb les beines dels pèsols. Tot i que acostumem a llençar-les, és molt interessant fer-ne ús ja que el seu alt sabor a pèsol és força important, i fan que en el conjunt del plat hi predomini notablement la essència d’aquesta lleguminosa.

Bon profit!

(Facebook)

Article anteriorLa NO independència… és dependència! (32)
Article següentPropera presentació del documental “La Garriga rural. Quan la terra marcava el ritme”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.