Recollida de signatures per la campanya SOSDelfines a la Garriga

0
sosdelfines poster1

Els propers dies 15 i 19 de març, a la plaça de Can Dachs, s’hi muntarà una parada per tal recollir signatures en contra del maltractament animal que pateixen, segons la campanya SOSDelfines, els 90 dofins i 6 orques dels parcs zoològics de l’Estat espanyol, essent així el país amb més exemplars d’aquest tipus en captiveri. Serà, doncs, dissabte i diumenge, entre les 9 i els 14 h.

SOSDelfines explica que els dofins en captivitat, forçats a realitzar espectacles de circ al so de la música, pateixen ansietat, depressions i moren abans dels 20 anys de vida. Per cada dofí que sobreviu, la majoria mor en el seu intent d’adaptació, donades aquestes condicions d’allotjament, alimentació, transport i socialització, sense oblidar els violents mètodes d’entrenament a què són sotmesos.

D’aquesta manera, la campanya demana al Ministre d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient de l’Estat espanyol, Arias Cañete, que posi fi a l’ús d’aquests animals en espectacles, en base a la Guia per a l’Aplicació de la Llei 31/2003 de conservació de la fauna silvestre als parcs zoològics. Aquests centres no haurien de consentir la utilització dels seus animals en espectacles com les exhibicions de caràcter circense.

La Garriga, per la seva banda, ja va aprovar en el seu moment una moció en contra dels circs animals, mentre que el Tagamanent s’ha convertit recentment en la novena població del Vallès Oriental en sumar-s’hi desprès de Cardedeu, Granollers, Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Montmeló, Sant Esteve de Palautordera, Vallromanes i el nostre poble. El Parlament, paral·lelament, la proposta segueix progressant amb el suport de CiU, ERC, PSC, ICV i CUP.

Article anteriorLa Garriga acull els quarts de final del Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta
Article següentL’estafa eterna
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.