La Garriga acull els quarts de final del Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta

0
certamen

L’acte serà el proper dimecres 12 de març al Teatre de la Garriga El Patronat, a partir de les 10 del matí amb participació garriguenca per part d’alumnes de l’Institut Manuel Blancafort i de l’Escola Tagamanent. També hi seran representants de l’escola Bertí i l’institut Eugeni Xammar de l’Ametlla del Vallès, de l’escola El Vern i l’escola Els Vinyals de Lliçà de Vall i de l’escola Països Catalans de Lliçà d’Amunt. L’alumnat de l’escola Pia i l’institut Manolo Hugué de Caldes, el Fedac de St Feliu, l’institut Vall del Tenes i l’escola la Sagrera de Sta Eulàlia i l’escola el Turó de Bigues i Riells també participen d’aquesta iniciativa.

Des del curs 2004-05, la Fundació Enciclopèdia Catalana organitza aquest certament amb un gran èxit i acceptació de la comunitat educativa ja que és concebut per a ser treballat col·lectivament i no pretén fomentar la competitivitat, però sí l’afany de superació i autoexigència dels nois i les noies. Segons els organitzadors “el veritable premi el pot tenir tothom, perquè tots els participants en el certamen poden descobrir el gust per la lectura”.

A la prova que es farà al Teatre de la Garriga s’hi llegirà un fragment d’un dels dos llibres proposats, que l’alumnat haurà tingut deu dies per preparar-se. Cada alumne finalista s’haurà preparat tots els fragments i el dia del quarts de final, per sorteig, n’hi tocarà llegir un.

Més informació: http://www.certamendelecturaenveualta.cat/

OAMC

Article anteriorLa NO independència… és dependència! (31)
Article següentRecollida de signatures per la campanya SOSDelfines a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.