La Fira de la Botifarra es consolida

0
130

El passat cap de setmana del 8 i 9 de març la Garriga va celebrar la tercera edició de la Fira de Botifarra que, com el seu nom indica, és una iniciativa pensada per a promocionar el  poble a través d’un dels seus productes més característics.

Al llarg dels dos dies el centre del poble va acollir un nombre destacat de visitants, molts dels quals de fora de la Garriga, que varen visitar les parades ubicades a la plaça de Can Dachs i a la rodalia i també participar, o simplement gaudir, de totes les activitats complementàries que s’oferien, com ara tallers, visites guiades, tastets, jocs, etc.

L’èxit de la fira, cada cop més consolidada, convida a pensar que aquesta serà una cita marcada en vermell als calendaris de cada any.

Fira botifarra_2014_02

Fira botifarra_2014_03

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.