El Duatló Familiar i la XIX Cursa de Fons, propers reptes del C.A. Les Tortugues

0
thumb logo tortugues

El Club d’Atletisme Les Tortugues de la Garriga ja fa temps que té una activitat trepidant. Al marge de totes les proves de diferents disciplines a les que participen els seus atletes, el club garriguenc també organitza les seves pròpies activitats.

Una d’aquestes, la més propera en el temps, és el I Duatló Familiar, que se celebrarà el proper dia 13 d’abril per primera vegada i que ha estat pensada per la nova secció de Triatló de l’entitat, amb la finalitat de donar a conèixer els entorns del poble d’una manera esportiva i lúdica.

Aquest Duatló, de caràcter no competitiu, es farà per parelles i està oberta a tothom. L’única condició és que les parelles estiguin formades per un adult i per un nen. Trobareu més informació en aquest enllaç.

XIX Cursa de Fons

Una altra cita inel·ludible del calendari de les Tortugues és la seva cursa, que enguany arriba a la dinovena edició.

Aquesta es farà el primer dia de maig, i té una distància de 14 quilòmetres. El circuit transcorre pel centre del poble i s’allarga per boscos, camps, camins i corriols de la rodalia. Aquesta prova compta, a més, amb una versió més curta de 7 quilòmetres per als que s’estan iniciant en aquesta disciplina.

Trobareu més informació aquí.

 

Article anteriorSetmana anticiclònica a la Garriga: Sol, alguns núvols, fred de nit i suavitat de dia
Article següentLa CUP organitza una xerrada sobre la reforma de la llei d’avortament
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.