Joan Serra, homenatjat a la Garriga

0
thumb joanserra

El ballarí i coreògraf Joan Serra, un dels precursors de la recuperació del ball de gitanes a la Garriga, serà homenatjat aquest cap de setmana en el marc de la III Fira de la Botifarra, amb una programació al Teatre i una exhibició de ball.

Així les coses, a les 19h es projectarà al Patronat el documental sobre el seu treball titulat “Els peus són el llapis del meu llenguatge”, el qual es va emetre per TV3 i en el qual hi participen alumnat i professors de l’Escola Municipal de Música Josep Aymerich de la Garriga, escola on Serra hi treballà a partir del curs 2010.

Acte seguit, a les 20h, la companyia Factoria Mascaró mostrarà el seu treball amb quatre peces de folklore català com són El testament d’Amèlia, La morisca de Gerri de la Sal, La dansa de Castellterçol i la jota.

Finalment, diumenge 9  de març arribarà el torn de les gitanes, amb una exhibició de les colles de sant Esteve de Palautordera i de la Garriga, a les 12h a la plaça de l’Església.

Fotografia: Ajuntament de la Garriga

Article anteriorNo con mis datos
Article següentTres persones detingudes a la Garriga per presumpta possessió de més de 2,5 kg d’haixix
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.