Demà s’inaugura el nou skate park

0
skatepark 01

La nova zona esportiva de la Garriga, aprovada per la Junta de Govern el passat 25 de novembre, veurà la llum demà dimecres dia 5 de març quan, a partir de les 12 del migdia, s’obriran les portes oficialment als patinadors, bikers i gent del poble en general. Una zona que va ser demanda d’un grup de joves que va aprofitar una partida pressupostària oberta a peticions populars per a fer la seva proposta, posteriorment acceptada.

L’skate park, situat al costat de les piscines de Can Noguera (avinguda Avi Musquera), s’ha construït en una parcel·la de més de 600 metres quadrats i compta amb una font d’aigua potable i bancs per seure-hi. Tot plegat, consensuat i en part dissenyat pel grup de treball creat per tal de definir les característiques de la instal·lació, ha costat prop de 60.000 euros.

Article anteriorNova etapa
Article següentLa NO independència… és dependència! (30)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.