Tornen les botifarres a la Garriga

0
Fira botifarra_2014_cartell

S’apropa la tercera Fira de la Botifarra de la Garriga, que tindrà lloc els propers dissabte 8 i diumenge 9 amb un munt d’activitats per a tots els públics i gustos, amb una prèvia durant tota aquesta setmana a un seguit d’establiments de restauració i menjars preparats del poble, que oferiran les seves receptes d’aquesta delícia gastronòmica tan típica garriguenca.

La fira, que pretén promocionar el municipi a partir d’un dels seus productes més emblemàtics, comptarà amb la participació de comerciants, restauració i entitats, que oferiran tot un conjunt de propostes lúdiques i culturals, així com tastets gastronòmics a la cinquantena de parades que es col·locaran al voltant de la plaça de Can Dachs.

Tal i com informa l’Ajuntament, una altra novetat d’aquesta tercera Fira de la Botifarra de la Garriga serà la presentació del lèxic del porc, “del porc fins la cua és bona”, fet amb la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental, l’Escola d’Art i Disseny (EMAD) i les cansaladeries i elaboradors del poble. Serà el proper dijous dia 6 de març, a Can Raspall, a dos quarts de vuit del vespre.

Tot seguit podeu veure la programació completa d’actes.

Fira botifarra 2014 programa 01

Fira botifarra 2014 programa 02

Article anteriorNou èxit de la fira Garrigangues
Article següentLa NO independència… és dependència (29)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.