Nou èxit de la fira Garrigangues

0
Garrigangues 2014

En la que ja és la seva quarta edició, la fira Garrigangues de la Garriga està consolidada com una de les cites ineludibles del poble, tal i com ho demostra la gran afluència de visitants que va tenir durant tot el dia. Una jornada que, per cert, va comptar amb la complicitat meteorològica, doncs el fabulós dia assolellat que va lluir llargues hores convidava a donar un volt per la plaça de Can Dachs per a remenar entre la multitud de gangues que els comerços de l’ASIC posaven a l’abast dels visitants.

I és que varen ser una quarantena les parades que van oferir, entre les deu del matí i les vuit del vespre, productes de roba, calçat, joieria, estètica, mascotes o perfumeria, entre d’altres. Tota una amalgama de possibilitats en el marc del comerç de qualitat i proximitat tant necessari avui dia que va posar el punt i final a les rebaixes amb preus d’allò més econòmics.

Article anteriorTastet primaveral a partir de dimecres
Article següentTornen les botifarres a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.