La concessió de les piscines, una altra oportunitat perduda per participar

0
SI logotip_2014

El proper mes de juny venç el contracte d’explotació en règim de concessió de les piscines municipals. Actualment, l’equip de govern està preparant els plecs del nou concurs per tal de tornar a adjudicar la concessió a alguna de les empreses que hi vulguin optar.

Un altre cop els garriguencs hem perdut l’oportunitat de poder participar REALMENT en un tema on els usuaris i/o ciutadans hi podríem aportar molt. NO ha estat possible. La participació com l’entenen els dos partits que composen el govern local, es basa en crear una comissió de participació dels partits amb representació municipal, fer un parell de reunions i ja “hem complert”, deuen pensar.

Nosaltres pensem que han perdut un altra oportunitat de donar sentit a la regidoria de participació. Creiem que si les coses es fessin amb temps i amb previsió, cosa que no s’estila en aquest mandat, haurien pogut obrir un procés REAL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA on els usuaris de les piscines i tots els garriguencs podrien aportar les seves queixes i suggeriments per tal de traslladar-les com a millores als nous plecs del concurs.

Probablement, la majoria dels usuaris de les piscines municipals ni tan sols s’assabentaran que al juny venç la concessió i que se n’ha de fer una de nova. I no ho sabran perquè tampoc hi ha voluntat d’informar correctament.

Com tampoc deuen saber els usuaris del gimnàs de la piscina que aquesta sala, tant limitada d’espai, no es pot ampliar perquè una de les condicions que ha de complir l’empresa concessionària és reservar un espai adjunt per una entitat esportiva que poc té a veure amb l’equipament. Altre cop patim les conseqüències de la mala gestió, passada i present, dels espais i equipament municipals.

1.200 usuaris menys d’aquest equipament en dos anys poden ser prou indicatius de que quelcom no s’està fent bé, tot i que la crisi segur que hi té alguna cosa a veure però no és l’única incidència: gimnàs petit, maquinària del gimnàs antiquada, taquilles dels vestidors velles, dutxes insuficients, poques classes monitoritzades de fitness, piscina coberta tancada a l’agost, piscina exterior format “bassa”, qualitat-preu del servei, sistema d’inscripció a les classes de natació poc just, sistema de quotes no segregades per serveis (no hi ha quota de només gimnàs o quota de només piscina), entre d’altres.

Si tots haguéssim pogut PARTICIPAR aquesta llista de ben segur seria molt més llarga, però haguéssim estat capaços de trobar-hi més solucions.

Article anteriorJo. L’amic, l’enemic
Article següentRetorn
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.