Setmana variable amb tendència a complicar-se dimecres i divendres

0
Marti Oliveras_01

Comencem setmana i ho fem amb un temps molt tranquil. Aquesta passada nit ha fet força fred, doncs la mínima d’avui ha baixat fins als 2ºC. Pel què fa a l’estat del cel, seguim en terra de ningú, la qual cosa ens fa pensar que tindrem una setmana altre cop molt variable, amb estones de tot.

Les temperatures no volen baixar d’una manera notable, per tant, a curt termini, el fred intens no es veu per enlloc. Acabarem el febrer amb un ambient poc fred en conjunt.

Dimecres i divendres seran els dos dies més inestables de la setmana. Així, la possibilitat de rebre algun ruixat serà més elevada. 

En tot cas, sembla més important el canvi de temps de divendres: La gestació d’una pertorbació damunt de casa nostra afavoriria l’aparició de molts ruixats que serien en forma de neu a cotes d’entre 800 i 1000 metres d’altitud a la nostra zona de l’Alt Congost.

Resumint: setmana altre cop variable a la Garriga, amb temperatures que es mantindran estables o amb tendència a la baixa cap a les seves acaballes, que seria quan podríem tenir algunes precipitacions.

Paraigües a prop dimecres i divendres, i ulleres de sol de treure i posar la resta de dies.

Seguirem l’evolució de tot plegat. I si voleu estar al corrent del temps del nostre poble, només cal que doneu un cop d’ull al nostre Twitter: @GarrigaMeteo. Allà hi anirem donant els detalls de com evoluciona tot plegat i sabreu també dades actuals de temperatura i precipitació a la Garriga. Us animem a que ens seguiu!

Bona setmana a tots, salut i méteo!

Article anteriorTorna la fira “Garrigangues”
Article següentTalonari de descomptes per a joves de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.