Quatre anys amb tots vosaltres

0
4t aniversari_LGD_02

Tal dia com avui, fa quatre anys, començàvem una nova aventura a Malhivern Serveis Editorials en forma de revista digital garriguenca. El nostre objectiu era informar, crear opinió i, sobretot, fomentar el debat aprofitant els avantatges que ens oferia l’inacabable món d’Internet.

Així, i sense ànims de repetir el missatge d’anys anteriors ni de furgar en les dificultats de l’època que ens ha tocat viure, l’essència de La Garriga Digital.cat segueix intacta i al peu del canó, sempre oberts a canviar per millorar i, sobretot, amb les portes obertes de bat a bat per a tots vosaltres, que sou els que ens heu acompanyat i ajudat a arribar fins on som avui.

És en aquest sentit que les nostres paraules més sinceres són d’agraïment per a tots els que, de forma habitual o puntual, des del principi o com a noves incorporacions, heu col·laborat i col·laboreu amb nosaltres i ajudeu a enriquir un poble ja de per si fabulós.

Gràcies de tot cor.

Article anteriorTalonari amb descomptes per a joves de la Garriga
Article següentJo. L’amic, l’enemic
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.