Hotel Cochambre repeteix concert solidari a la Garriga

0
Cartell concert_hotel_cochambre_832014_-_E

El proper dissabte dia 8 de març, l’Associació Juvenil Projecte Mexcla’t tornem a organitzar un concert solidari a la Garriga sota el nom de Marca Registrada. Enguany col·laboren de nou amb nosaltres el grup de versions Hotel Cochambre, que es torna a implicar en una causa solidària, que aquest cop serà el projecte UniDesert, que tracta de fer un Rally solidari al Sàhara que permeti portar material sanitari i educatiu als poblats de la zona. Aquest projecte es fa molt especial ja que, per primera vegada, hi col·laboren uns joves garriguencs. 

Així, amb tots els diners que es recaptin amb la venda d’entrades del concert es comprarà material sanitari i educatiu per a enviar-ho a la zona. Però també, el que fa aquest concert encara més especial, és que servirà per a iniciar els actes de celebració del nostre 5è aniversari, una celebració que volem viure amb tots i totes vosaltres. 

És per això que volem convidar-vos a la presentació del concert que tindrà lloc el proper dimarts 4 de març a les 20 h al restaurant Alambí (carrer Banys, 100) i on comptarem amb la companyia dels membres d’Hotel Cochambre i dels responsables a nivell nacional del projecte solidari.

Esperem poder comptar, també, amb la vostra presència.

Associació Projecte Mexclat – #MexclaTe5Anys / #MarcaRegistrada 

Article anteriorObrint la ment amb Vicenç Alujas
Article següentOrdre del dia del Ple ordinari del 26 de febrer
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.