Relleus i noves incorporacions a la Fundació Universitària Martí l’Humà

0
FUMH logo

El passat dijous 13 de febrer el Patronat de la FUMH, per unanimitat, va aprovar la renovació de la direcció de la Fundació Universitària Martí l’Humà de la Garriga. Prèviament l’anterior director, en Santiago Cucurella, havia presentat la seva dimissió, en jubilar-se en data 15 de febrer.

Per unanimitat, els  membres del Patronat li van agrair la seva magnifica tasca, des de la creació de la Fundació el 23 d’abril de 2003 fins al moment actual; deixa una Fundació consolidada amb 7 seus estables, amb 27 aules, 2.000 empreses adscrites i més de 12.000 alumnes que han passat per les seves aules.

La Presidència va proposar com a nou director el patró Jordi Salayet, que actualment és el Responsable de l’Aula d’Empreses i que col·labora des de fa 9 anys amb la Fundació en diverses responsabilitats. La proposta va ser acceptada per unanimitat, tots desitjant-li molts èxits en la seva nova responsabilitat.

A petició pròpia va cessar també en el seu càrrec en Joan Sariol, vicepresident de la FUMH des de la seva creació, a qui en Santi Cucurella va manifestar el seu agraïment pel suport i per l’amistat que tothora li ha ofert. A partir d’ara, el nou vicepresident de la FUMH serà el Sr. Alfred Vilar, exalcalde de la Garriga durant el darrer mandat del qual es va crear la FUMH.

Paral·lelament, també es va aprovar la incorporació el Patronat de la FUMH del Sr. Àlex Muñoz, economista i president de l’Associació de Comerciants APROP de la Garriga, i de les Sres. Susana Díaz, professora de la Universitat de Barcelona i Cap de Projectes de la Fundació, i Alba Ballús, soprano i reconeguda professional de les arts plàstiques. 

FUMH

Article anteriorLa rehabilitació de la Torre del Fanal encara la recta final
Article següentTurisme a la Garriga?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.