Jordi Filbà, nou portaveu comarcal de les JERC al Vallès Oriental

0
thumb jerc

El passat dissabte 15 de febrer les Joventuts d’Esquerra Republicana al Vallès Oriental varen celebrar el XX Congrés Comarcal en què la nova permanent, de la qual el garriguenc Jordi Filbà en serà portaveu, va enviar un missatge de “compromís cap a la gent del país” de cara els futurs esdeveniments del 2014, amb la consulta a l’horitzó.

Filbà afirmà que “no serem l’única organització juvenil que surti al carrer, però som de llarg la que més anys de lluita porta. Portem més de 80 anys al carrer lluitant pels nostres somnis”, al que Jaume Profitós, president d’ERC al Vallès Oriental, afegia que “Penseu cada dia 5 segons en aquells que ja no hi son, aquells que ja no veuran la independència, però que tant hi havien lluitat, també hem de guanyar per ells!”

Per a afrontar l’horitzó de la consulta, Jordi Filbà comptarà amb un equip format per Kènia Domènech (Parets del Vallès) com a secretària d’Organització, Montserrat Ventura (Sant Pere de Vilamajor) com a secretària de Finances, que deixa de ser portaveu comarcal per encapçalar la regional Vallès, Gerard Funés (Cardedeu) per a la secretaria de Comunicació, Jordi Llorens (Caldes de Montbui) per a la secretaria especialitzada en la Consulta del 9 de novembre, i Núria Illana (Sant Fost de Campsentelles) com a vocal.

Article anteriorSetmana variable i poc freda a la Garriga
Article següentComencen els actes de celebració del 40è aniversari de la Coral Ariadna
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.