L’escola Els Pinetons participarà en el projecte energètic Euronet 50/50MAX

0
154

L’escola Els Pinetons de la Garriga serà una de les 500 escoles i instituts i 48 equipaments municipals de països diferents que participarà en el projecte d’estalvi energètic Euronet 50/50MAX, integrant-se, així, a la xarxa europea d’escoles en contra del canvi climàtic i a favor de l’estalvi d’energia.

Segons s’informa al web municipal, Euronet 50/50MAX està “basat en l’experiència alemanya que demostra la possibilitat de millorar l’eficiència energètica implicant la comunitat educativa, el 50/50 inclou incentius econòmics per estalviar energia: 50% dels estalvis aconseguits amb les mesures d’eficiència energètica posades en pràctica proposades per l’equip energètic pels alumnes i dels canvis d’hàbits de la comunitat educativa són retornats monetàriament a l’escola, mentre que el 50% restant és un estalvi net per l’òrgan que paga les factures (en el cas dels Pinetons, l’Ajuntament). El resultat és que tothom hi guanya; l’escola millora l’ús de l’energia i rep un retorn econòmic per invertir-lo en les seves necessitats, els administradors de l’edifici tenen menys costos energètics, i la societat es beneficia de l’impacte ambiental”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.