L’escola Els Pinetons participarà en el projecte energètic Euronet 50/50MAX

0
thumb pinetons

L’escola Els Pinetons de la Garriga serà una de les 500 escoles i instituts i 48 equipaments municipals de països diferents que participarà en el projecte d’estalvi energètic Euronet 50/50MAX, integrant-se, així, a la xarxa europea d’escoles en contra del canvi climàtic i a favor de l’estalvi d’energia.

Segons s’informa al web municipal, Euronet 50/50MAX està “basat en l’experiència alemanya que demostra la possibilitat de millorar l’eficiència energètica implicant la comunitat educativa, el 50/50 inclou incentius econòmics per estalviar energia: 50% dels estalvis aconseguits amb les mesures d’eficiència energètica posades en pràctica proposades per l’equip energètic pels alumnes i dels canvis d’hàbits de la comunitat educativa són retornats monetàriament a l’escola, mentre que el 50% restant és un estalvi net per l’òrgan que paga les factures (en el cas dels Pinetons, l’Ajuntament). El resultat és que tothom hi guanya; l’escola millora l’ús de l’energia i rep un retorn econòmic per invertir-lo en les seves necessitats, els administradors de l’edifici tenen menys costos energètics, i la societat es beneficia de l’impacte ambiental”.

Article anteriorSetmana variable i poc freda
Article següentLa NO independència… és dependència (23)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.