Nova acció per netejar els marges del riu Congost a la Garriga

0
Poster operacio_neteja_febrer_2014

L’Ajuntament de la Garriga torna a organitzar una jornada popular de neteja dels marges del riu Congost. L’activitat, que es farà el proper 15 de febrer, vol ser una proposta oberta a tothom i començarà a les 9:30 h des del pont del carrer Moranta. Allà, les persones participants s’organitzaran en grups per netejar els marges del riu d’aquesta zona on han quedat deixalles força visibles després de l’actuació que es va fer per retirar la vegetació invasora.

A la jornada, a la qual s’hi ha de venir amb guants i calçat de muntanya, hi poden participar nens, ja que se’ls reserven aquells residus fàcilment identificables com papers o ampolles d’aigua.

Es preveu organitzar un esmorzar per a les persones assistents i per això es demana que es facin inscripcions prèvies a través del correu mambient@ajlagarriga.cat o trucant a l’Àrea de Medi Ambient (93 860 52 91).

Durant la primera neteja popular, que es va fer el novembre passat al marge dret del riu entre el pont de Can Noguera i el de la Doma, hi van participar una cinquantena de persones. Els voluntaris van omplir de residus, sobretot plàstics i ferralla, 16 sacs d’1 m3.

OAMC

Article anteriorLa NO independència… és dependència (22)
Article següentSetmana variable i poc freda
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.