Magistral conferència de Santiago Vidal de la mà de l’ANC i l’AUA

0
135

El magistrat Santiago Vidal va reunir dues-centes cinquanta persones al Teatre El Patronat de la Garriga dimarts dia 4 en un acte coorganitzat per l’Aula de la Universitat a l’Abast de la Fundació Universitària Martí l’Humà i l’Assemblea Nacional Catalana

El magistrat va pronunciar la conferència El sector empresarial i la justícia en la Catalunya del futur que va provocar fins a vint-i-quatre intervencions del públic assistent que va plantejar a Vidal tota mena de preguntes sobre el futur d’una hipotètica Catalunya independent: pertinença a la UE, exèrcit, liquiditat econòmica, transició, sistema constitucional, nova planta judicial, etc…

La intervenció del públic assistent, que ocupava tota la platea i les dues llotges del Teatre, va ser tan intensa que, de manera excepcional, es va prologar l’acte mitja hora més del que és habitual.

Fundació Universitària Martí l’Humà

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.