La Generalitat selecciona la FUMH per desenvolupar un programa pilot que beneficiarà els autònoms

0
122

La Generalitat de Catalunya ha seleccionat un total de 9 entitats, entre les quals la Fundació Universitària Martí l’Humà, per posar en marxa un programa pilot que pretén assajar i validar una eina per ajudar a la consolidació del treball autònom a Catalunya i millorar la seva competitivitat i sostenibilitat.

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha explicat que “des del departament hem llançat aquest programa pilot centrat en formació i assessorament que ajudarà al voltant de 600 persones a desenvolupar els seus projectes”. En aquest sentit, el conseller ha recordat altres iniciatives del Govern com el programa Catalunya Emprèn, amb què “s’està ajudant a tirar endavant negocis i projectes emprenedors”.   

El projecte beneficiarà prop de 600 autònoms i les entitats seleccionades organitzaran durant el mes de febrer un seguit de sessions informatives pels autònoms interessats. 

El Departament d’Empresa i Ocupació ha pres aquesta iniciativa amb la intenció de contribuir a l’enfortiment i creixement del treball autònom, tal com preveu el Pla de Govern 2013-2016 que té com un dels seus objectius el foment del treball autònom, l’emprenedoria i les petites i mitjanes empreses com elements bàsics per a la creació d’ocupació.

El programa pilot d’ajuts per al suport a la consolidació del treball autònom, que compta amb un pressupost de 550.000 euros, vol ser una eina per a millorar la competitivitat i sostenibilitat dels treballadors autònoms a Catalunya

Fundació Universitària Martí l’Humà

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.