La Mitja omple de color els carrers de la Garriga

0
thumb mitja 1

Un any més, i ja en van vint-i-vuit, la Mitja Marató Granollers – Les Franqueses – La Garriga ha omplert els carrers de color, bon humor, crits d’ànim i de sacrifici dels atletes al seu pas pel poble.

Eren més o mens de les onze del  matí quan els primers corredors arribaven a la Garriga encapçalats pel kenià Wilson Kipsang, que acabaria guanyant la prova amb un temps de 1:01:18. Pocs minuts després, els carrers Banys, Centre, Nostra Sra. de la Salut i el Passeig quedarien negats per una marea humana formada per corredors i corredores de totes les edatsi condicions. Des dels més professionals, que òbviament ocupaven els primers llocs, fins als més amateurs que estaven disposats a posar-se a prova i a gaudir d’un esdeveniment que ha esdevingut referència en el món de l’atletisme.

Tant és així que el poble de la Garriga, com és habitual, s’ha abocat amb aquesta prova, aportant corredors (el Club d’Atletisme Les Tortugues n’és una bona prova), voluntaris o simplement sortint al carrer a animar i a donar alè a uns atletes, que en tot moment han donat una lliçó de sacrifici, constància i bon humor.

Pel que fa a la vessant estríctament esportiva, senyalar que el domini kenià ha estat incontestable. Com ja hem apuntat, Wilson Kipsang ha guanyat la prova amb un temps de 1:01:18, seguit pel seu compatriota John Kipsang, amb una marca de 1:01:27. L’atleta del JA Sabadell, Omar Omar Oughzif, ha acabat tercer, amb un temps d’1:03:43.

Pel que fa a la categoria femenina, les dues primeres classificades han estat les també kenianes Fatih Jeruto i Winfrida Wwamboka, amb un temps de 1:14:07 i 1:14:28. El darrer graó del podi l’ha ocupat la Gallega Vanesa Veiga.

Podeu consultar la classificació en aquest enllaç.

Galeria fotogràfica

mitja 2

mitja 3

mitja 4

mitja 5

mitja 6

 

 

Article anteriorAquest diumenge, Concert de la Candelera
Article següentMoviment meteorològic en una setmana menys freda
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.