La NO independència… és dependència (21)

0
thumb Per la Dignitat Logo

Què nega el PSOE i el PP als catalans? Llibertat!  El PSOE farà pinya amb el PP per dir “un no com una casa” a la independència de Catalunya, és a dir: el PSOE i el PP faran pinya intentant que els catalans continuïn sent “dependents” d’Espanya. I això amb el suport i del PSC i PPC… i qui els voten. Al que s’uneix Ciutadans. Només hi ha dues opcions: ser INDEPENDENTS o DEPENDENTS. El primer “és ser amo del present i el futur en identitat, cultura, valors, lleis, generació i gestió de recursos econòmics per a sanitat, educació, benestar, dependènciai treball”. El segon és “treballar per als espanyols i quedar a l’espera del que vulguin donar-nos…”. Per això farà pinya el PP i el PSC amb els seus col·laboracionistes interns!

Què diferencia la llei de Rajoy de la d’una dictadura? En res! Rajoy: “La llei es complirà”. És el que diuen els països imperialistes a les seves colònies. “La llei”, quina llei? Ha respectat Espanya la seva pròpia constitució? No! Ha respectat el concepte de nacionalitat que es va atorgar a Catalunya? No! Ha complert els pressupostos per a Catalunya, que són llei, any rere any? No! Ha complicat la llei de la constitució sobre el tribunal constitucional? No!  Els partits espanyols s’adapten la llei al seu favor i en clar perjudici dels ciutadans catalans. Ignoren manifestacions massives, enquestes, vots majoritaris del Parlament català. Quina llei es complirà?  La que interpreta el PP! Com a les dictadures!

Per què no vol autoritzar el PP el referèndum? “No es produirà un referèndum que “pretengui posar en dubte la sobirania nacional”. El Parlament català, per àmplia majoria que aconsegueix els dos terços (la CUP vol la consulta però no admet autoritat a Espanya), respecta un procés legal per demanar votar. Espanya podria donar-ho però es nega. Això seria posar en qüestió la sobirania nacional. Per què no ho autoritza? Ja ho diu ell: perquè posaria en risc que Espanya segueixi manant com “sobirans” que són, o se senten, dels catalans. Si estiguessin segurs que aquests volen seguir sent espanyols… accedirien. Però no ho estan. Més encara, saben que la majoria de catalans actuen per dignitat i han dit prou a tants anys de submissió i maltractament en la seva identitat i en el seu benestar. Un referèndum demostraria que volen ser lliures i no dependents i maltractats. Per això ho impedeixen!

Quin instrument té Espanya per defensar la seva sobirania? Gallardón amenaça: “Espanya té els instruments necessaris per defensar la seva sobirania”.  D’entrada, que quedi clar: Espanya és sobirana i Catalunya és súbdita. I quan Catalunya es planta quins instruments té Espanya per defensar la seva sobirania? “La seva” interpretació de la llei i de la constitució. Raons que “demostrin i persuadeixin” als catalans que viuran millor, més respectats, més “catalans” en Espanya que independents? Oferta positiva que no sigui una amenaça…? Ni una! Llei, Temor, Por, Pur autoritarisme. Ha de quedar patent: La sobirania és espanyola. Catalunya, ha de ser dependent!

Davant aquesta situació, els ciutadans de Catalunya… Per dignitat… Què han de fer?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ Bloc i Facebook

 

 

Article anteriorL’exposició “En Dani, secret”, prorrogada fins el dia 2 de febrer
Article següentEl Llerona venç 1-4 a un Olímpic en crisi
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.