Emocionant retrobament amb els excantaires de la Coral Ariadna, amb motiu del 40è aniversari de l’entitat

0
thumb logo 40 anys coral ariadna

Divendres 17 de gener de 2014. Són les 19:55 hores. A les portes de l’Auditori de la Garriga un munt de gent, una mica nerviosa i molt engrescada, es saluda efusivament. Petons, abraçades… Alguns fa anys que no es veuen. Els uneix la joia de tornar a cantar plegats en una entitat que duen al cor. Està a punt de començar el primer assaig de preparació del concert inaugural dels actes de commemoració del 40è aniversari de la Coral Ariadna.

 Els cantaires actuals de la coral es barregen amb els ex-cantaires, que han respost a la crida de la junta de l’entitat demanant la seva participació per realitzar un concert que sigui un veritable recorregut per la història musical de l’Ariadna. El director, en Quique Roca, posa una mica d’ordre i comença els exercicis d’escalfament de la veu. Mmmm… quina sensació més indescriptible tornar a fer ressonar l’instrument més preuat, la veu!!

I després d’això, comença el viatge per tants i tants records a través de peces que tots han cantat alguna o altra vegada. La porta no para d’obrir-se, i van arribant més i més cares conegudes, que també volen sumar-se a la gran festa de l’Ariadna. Les dues hores de l’assaig passen volant i tots ja tenen ganes de repetir.

La Coral Ariadna, amb aquest escrit, agraeix la seva presència als més de 25 ex-cantaires que han volgut sumar-se als assajos de preparació del Concert Inaugural del 40è aniversari (El Patronat, 22/2/2014, 19:00h). També vol animar a participar-hi a tots aquells que, pel que fos, no van poder venir el passat dia 17. Els propers assajos tindran lloc el divendres 31 de gener a les 20:00h i el dissabte 1 de febrer a partir de les 16:00h. També assajarem els divendres 7, 14 i 21 de febrer, de 20:00h a 22:00h. El lloc de trobada és l’Auditori,a la Plaça del Silenci.

Us hi esperem!

Coral Ariadna

Article anteriorEl Llerona venç 1-4 a un Olímpic en crisi
Article següentEt guardarem el secret, Dani
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.