El Llerona venç 1-4 a un Olímpic en crisi

0
thumb logo olimpic

El 2013 va acabar per l’equip de la Garriga amb una dinàmica negativa, una situació que segueix arrossegant les últimes setmanes. La derrota d’aquesta setmana davant del Llerona és l’indici que l’equip ha de fer tabula rasa, començar de nou després de la dolorosa derrota 1-4. La falta de definició i un joc poc lúcid estan fent pràcticament impossible lluitar per les posicions altes de la classificació, on Les Franqueses i Caldes de Montbui dominen amb mà de ferro.

 L’equip entrenat per Toni Cruz va sortir al terreny de joc amb Gerard Mascaró a la porteria; Carlos Granados, Jordi Sola, Albert Garcia i David Granados a la defensa; línia de tres al mig camp amb Jordi Riu, Andreu Reyes i Musti Azar; amb Carles Ciurans, Àlex Castillo i Josep Negre a la punta d’atac.

Primera part que comença amb un gol a pilota parada al minut 8 a càrrec de Bilal pel Llerona. Un cop baix pels jugadors de l’equip de la Garriga que gairebé van encaixar el segon gol al minut 15, després d’un contraatac ràpid. Només l’entrada de Sola pararà al jugador rival, una infracció que l’àrbitre va considerar sancionar amb targeta vermella, deixant l’Olímpic amb 10 jugadors la resta del partit. La resta de la primera part es va convertir en un monòleg de l’equip de Llerona, que amb més criteri va moure el joc amb diverses accions de perill, mentre l’Olímpic seguia desconnectat i sense encert en qualsevol de les accions de perill. Derrota a la mitja part per 0-1.

La segona part comença amb l’equip de la Garriga més valent, amb la línia defensiva de 4 jugadors més avançada del normal, tot i la inferioritat numèrica. Per aquesta raó, el Llerona va disposar en menys de 10 minuts de 5 ocasions de gol deixant la defensa local enrere. Unes accions de perill que al minut 58 i al 66 va col·locar al marcador un resultat de 0-3. Uns jugadors de l’Olímpic desencertats, però això si, que en cap moment van baixar els braços. Un gran gol de Gerard Mas al minut 74 va retallar distàncies, que es tornaren a ampliar amb el quart gol dels visitants 5 minuts després. Segona part amb un equip baix de moral, que no va saber suportar el ritme del partit amb un jugador menys.

L’Olímpic arrossega gairebé 2 mesos sense conèixer la victòria al grup cinquè de la Tercera catalana, on segueix amb 26 punts en novena posició. La setmana vinent, un partit complicat a Prats de Lluçanès contra el FC Pradenc, diumenge 2 a les 16h de la tarda. Moment important per creure en la reacció, visca l’Olímpic, sang i passió!

Jordi Roig – Comunicació CF Olímpic la Garriga

Article anteriorLa NO independència… és dependència (21)
Article següentEmocionant retrobament amb els excantaires de la Coral Ariadna, amb motiu del 40è aniversari de l’entitat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.