La Garriga, present a la signatura d’un conveni pel foment de l’autònom i l’emprenedoria

0
134

El passat 22 de gener d’enguany, l’entitat Sèniors per l’Assessorament Empresarial (SecotBcn) i la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC), les dues que actuen dins l’àmbit català, varen signar un conveni de col·laboració destinat a millorar i fomentar l’activitat empresarial tant dels autònoms, petites i mitjanes empreses, com la dels nous emprenedors.

El seguiment de tots els processos per la creació de noves activitats empresarials, l’assessorament per l’enfortiment de les ja existents i el mentoratge pels emprenedors que es convertiran en autònoms estan plenament coberts amb la signatura de l’esmentat conveni donant-se la circumstància que, a més, la Fundació Universitària Martí l’Humà, Centre Pilot de Suport a la Innovació com a tal per la Universitat Autònoma de Barcelona, té alhora un conveni similar signat  amb SecotBcn i col·labora en diversos projectes amb la CTAC, la qual cosa aporta un plus qualitatiu a tota la gestió, sumant sinèrgies positives en benefici del teixit econòmic i social del país.

El prestigi de CTAC i de SecotBcn està bastament contrastat, doncs la CTAC agrupa a més de 30.000 associats individuals o col·lectius inscrits en el Règim Especial d’Autònoms de la Seguretat Social (RETA) i són membres, junt amb PYMEC i COE, del Consell Català del Treballador Autònom de la Generalitat de Catalunya i, la SecotBcn,  està formada per professionals sèniors de dilatada experiència provinents de diversos sectors del món empresarial i de totes les àrees de gestió, que desitgen aportar la seva experiència a petites empreses pel correcte desenvolupament i aplicació del pla de negoci.

En clau local és de destacar, per la seva incidència a la Garriga,  que per la tutoria del compliment del conveni signat han estat designats dos garriguencs: l’Àlex Muñoz (SecotBcn) i en Frederic Moreno (CTAC).

A les properes setmanes donarem a conèixer els fruits d’aquestes aliances tant per la consolidació dels autònoms com dels emprenedors.

SecotBcn i CTAC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.