La Garriga, present a la signatura d’un conveni pel foment de l’autònom i l’emprenedoria

0
conveni emprenedoria autonom

El passat 22 de gener d’enguany, l’entitat Sèniors per l’Assessorament Empresarial (SecotBcn) i la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC), les dues que actuen dins l’àmbit català, varen signar un conveni de col·laboració destinat a millorar i fomentar l’activitat empresarial tant dels autònoms, petites i mitjanes empreses, com la dels nous emprenedors.

El seguiment de tots els processos per la creació de noves activitats empresarials, l’assessorament per l’enfortiment de les ja existents i el mentoratge pels emprenedors que es convertiran en autònoms estan plenament coberts amb la signatura de l’esmentat conveni donant-se la circumstància que, a més, la Fundació Universitària Martí l’Humà, Centre Pilot de Suport a la Innovació com a tal per la Universitat Autònoma de Barcelona, té alhora un conveni similar signat  amb SecotBcn i col·labora en diversos projectes amb la CTAC, la qual cosa aporta un plus qualitatiu a tota la gestió, sumant sinèrgies positives en benefici del teixit econòmic i social del país.

El prestigi de CTAC i de SecotBcn està bastament contrastat, doncs la CTAC agrupa a més de 30.000 associats individuals o col·lectius inscrits en el Règim Especial d’Autònoms de la Seguretat Social (RETA) i són membres, junt amb PYMEC i COE, del Consell Català del Treballador Autònom de la Generalitat de Catalunya i, la SecotBcn,  està formada per professionals sèniors de dilatada experiència provinents de diversos sectors del món empresarial i de totes les àrees de gestió, que desitgen aportar la seva experiència a petites empreses pel correcte desenvolupament i aplicació del pla de negoci.

En clau local és de destacar, per la seva incidència a la Garriga,  que per la tutoria del compliment del conveni signat han estat designats dos garriguencs: l’Àlex Muñoz (SecotBcn) i en Frederic Moreno (CTAC).

A les properes setmanes donarem a conèixer els fruits d’aquestes aliances tant per la consolidació dels autònoms com dels emprenedors.

SecotBcn i CTAC

Article anteriorLa NO independència… és dependència (20)
Article següentOrdre del dia del Ple ordinari de 29 de gener
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.