Dilluns vinent Dones d’Ara organitza la conferència “L’art de transformar la ment”

0
XERRADA ROSA_CASAFONT

El proper dilluns dia 27 de gener la Dra. Rosa Casafont, llicenciada en medicina i cirurgia per la UAB i Màster en Neurociènces per la UB, impartirà la conferència “L’art de transformar la ment” de la mà de l’Associació Dones d’Ara de la Garriga. Serà a dos quarts de vuit del vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament (Plaça de l’església número 2).

Casafont, que és l’autora del llibre Viaje a tu cerebro (Ediciones B, 2012), va iniciar la seva trajectòria professional com a metge assistencial en l’àmbit hospitalari i l’assistència primària. Posteriorment va ocupar la direcció mèdica d’una empresa estatal de serveis mèdics per passar a coordinar i dirigir equips mèdics i tècnics d’altres disciplines en una empresa estatal de serveis de prevenció.

Actualment, després de la seva formació en Neurociències, realitza activitats assistencials i formatives a nivell hospitalari i privat mitjançant l’aplicació d’un mètode propi, el Mètode Thabit, orientat a la reestructuració cognitiva i la gestió emocional de comportament.

Article anteriorEntre cruïlles i dilemes, primàries
Article següentLa NO independència… és dependència (20)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.