Dilluns vinent Dones d’Ara organitza la conferència “L’art de transformar la ment”

0
161

El proper dilluns dia 27 de gener la Dra. Rosa Casafont, llicenciada en medicina i cirurgia per la UAB i Màster en Neurociènces per la UB, impartirà la conferència “L’art de transformar la ment” de la mà de l’Associació Dones d’Ara de la Garriga. Serà a dos quarts de vuit del vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament (Plaça de l’església número 2).

Casafont, que és l’autora del llibre Viaje a tu cerebro (Ediciones B, 2012), va iniciar la seva trajectòria professional com a metge assistencial en l’àmbit hospitalari i l’assistència primària. Posteriorment va ocupar la direcció mèdica d’una empresa estatal de serveis mèdics per passar a coordinar i dirigir equips mèdics i tècnics d’altres disciplines en una empresa estatal de serveis de prevenció.

Actualment, després de la seva formació en Neurociències, realitza activitats assistencials i formatives a nivell hospitalari i privat mitjançant l’aplicació d’un mètode propi, el Mètode Thabit, orientat a la reestructuració cognitiva i la gestió emocional de comportament.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.