Torna l’aplec d’hivern de la sardana

0
cartel garriga

Després de la bona acollida de públic del primer aplec d’hivern organitzat el gener de 2013, l’Agrupació Sardanista la Garriga organitza un segon aplec de la sardana el proper diumenge 26 de gener. Serà a dos quarts de 5 de la tarda al pavelló de Can Noguera.

Enguany es comptarà amb l’actuació de les cobles els Montgrins i Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, que oferiran un excels programa amb sardanes tant d’autors actuals com clàssics, així com de sardanes obligades. S’interpretaran dues sardanes dedicades a la Garriga, que porten per nom “l’Aplec de la Garriga”, escrita pel compositor Ramon Vilà i que es tocarà de conjunt per les dues cobles, així com la sardana “Garriguenca”, que el mestre Fèlix Martínez i Comín va dedicar a la nostra població l’any 1976.

Un dels plats forts amb què comptarà l’aplec serà l’estrena de la sardana “Cors robats”, del compositor i primer tenora de la cobla Sant Jordi, Enric Ortí, un dels millors compositors de sardanes del moment. L’aplec comptarà també amb un concurs de colles improvisades amb premi per totes les colles participants, refrigeri per a tothom a la mitja part i servei de bar.

Els més petits podran endinsar-se a la sardana a través d’un taller de manualitats sardanistes així com aprendre els primers passos de la dansa guiats per monitors titulats. L’Assemblea Nacional Catalana de la Garriga establirà també un punt de recollida de signatures per la independència a través del dret de petició dins el mateix recinte de l’aplec.

Agrupació Sardanista la GarrigaAgrupació Sardanista la Garriga

Article anteriorJordi Borràs presenta “Warcelona, una història de violència” a la Garriga
Article següentEntre cruïlles i dilemes, primàries
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.