SOS Alhambra debatrà l’estat de la qüestió en l’assemblea oberta de diumenge

0
sos alhambra

Després del gran èxit de la campanya #SOSAlhambra, que va permetre aconseguir els diners necessaris per a reformar el cinema de la Garriga gràcies a les aportacions dels ciutadans a través de micromecenatge i d’activitats diverses, la inesperada notícia del seu tancament a causa de problemes estructurals de l’edifici va fer trontollar els plans de present i futur de la campanya de suport i, òbviament, del negoci que regenta la família Miró.

Ara tot sembla indicar que la situació es podrà reconduir i és per això que aquest diumenge a les sis de la tarda, a l’auditori de Can Sala de la Plaça del Silenci, SOS Alhambra convida tothom qui ho desitgi a participar en l’assemblea oberta que ha organitzat per tal de posar-nos al dia sobre tot allò que fa referència al cinema i abordar el que s’està fent en l’actualitat i les seves perspectives de futur. Serà una assemblea participativa en la qual tots els assistents, a banda d’escoltar les explicacions dels responsables de la campanya, hi podran intervenir amb opinions i propostes.

Article anteriorLa NO independència… és dependència (19)
Article següentJordi Borràs presenta “Warcelona, una història de violència” a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.