El Ministre de Relacions Exteriors de l’Estat de Jersey i senador oficialitza les relacions de la FUMH amb l’Institute of Law de Jersey

0
thumb Visita Sir Philip

Divendres dia 16 de gener va visitar la Càtedra Jean Monnet i la Fundació Universitària Martí l’Humà el Ministre de Relacions Exteriors de l’Estat de Jersey i senador, sir Philip Bailhache, amb l’objectiu d’oficialitzar les relacions de la FUMH amb l’Institute of Law d’aquell país amb el qual, a partir del proper mes d’octubre, s’organitzaran a la Garriga els Estudis de Grau de Dret propi dels països de la Commonwealth, conjuntament amb l’Institut Europeu del Dret.

La seu de la FUMH de la Garriga serà l’únic lloc de tot l’estat espanyol on s’impartiran aquests estudis, acreditats oficialment per la Universitat de Londres, que tenen validesa a tots els països de la Comunitat Britànica de Nacions i als Estats Units Amèrica, per la qual cosa és una de les carreres amb més sortides professionals.

La docència s’impartirà en anglès. Així doncs, a partir del curs vinent, els alumnes que comencin aquest grau a la Fundació Universitària Martí l’Humà, podran acabar la seva formació, amb l’obtenció del títol de doctor, sense moure’s de la Garriga.

FUMH

Article anteriorSetmana amb molts canvis de temps a la Garriga
Article següentPer qui toquen les campanes?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.