Projecte Mexcla’t ens aproparà a la cuina més divertida

0
Taller de_cuina_02

Aquest any l’entitat Projecte Mexcla’t celebrem el nostre 5è aniversari i durant tot aquest temps hem pogut organitzar multitud d’activitats, mentre que moltes d’altres se’ns han quedat al tinter esperant trobar el moment adequat per a poder veure la llum.

Enguany volem fer un calendari d’activitats obertes a la ciutadania per a donar-nos a conèixer i, a banda de les dues de més gran ressò que fem durant l’any, ara ens dedicarem també a d’altres activitats més ordinàries.

I la primera arriba ja! A partir del 4 de febrer organitzem el nostre 1r Taller de Cuina No Avorrida per a Cada Dia! Es tracta d’un taller de 8 sessions conduïdes per un jove cuiner garriguenc que ha cursat els seus estudis a escoles de Londres: en Nil Albors. Ell ens proposarà la confecció de plats per a canviar la nostra rutina a la cuina i poder estar preparats per a modernitzar el nostre receptari amb propostes fàcils de realitzar i econòmiques.

Durant cada sessió podrem fer un tast de cadascun dels plats que realitzem durant la classe i, al finalitzar, l’entitat convidarà a un petit refrigeri per a complementar aquest tastet. Farem sessions d’arrossos i pastes, postres, entrants freds i canapès o creps. Una gran varietat perquè tothom que acabi el curs tingui un ventall ampli de possibilitats.

Aquest taller tindrà lloc tots els dimarts des del 4 de febrer fins el dia 25 de març al Casal de Joves, de 20:30 a 22 h, i tindrà un cost per persona de 60 €. 

Tots els que esteu interessats en inscriure-us-hi o demanar informació, ho podeu fer a partir de l’adreça de correu electrònic de la entitat: projectemexclat@gmail.com.

Les places són limitades!

Projecte Mexcla’t

Taller de cuina 02

Article anteriorAvui comença la Gran Marató de Donants de Sang 2.0
Article següentCommemoració del 75è aniversari del bombardeig de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.