Avui comença la Gran Marató de Donants de Sang 2.0

0
img-marato-donants-sang

Des d’avui mateix i fins el dia 24 de gener té lloc arreu del país una gran campanya de donació de sang, coincidint amb la finalització de les vacances de Nadal, que és quan les reserves de sang estan en el punt més baix. És per això que la 1a Marató 2.0 de Catalunya pretén aprofitar l’enorme poder de les xarxes socials per a difondre aquest missatge i aconseguir almenys 5.000 donacions que permetin remuntar les reserves existents. A tal efecte han habilitat el hashtag #MaratóDonantsCAT, per tal que tothom pugui promocionar aquesta iniciativa, al marge que sigui donant actiu o no.

Quin tipus de donant ets? De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut, sigui major d’edat i pesi 50 quilos o més. Però hi ha molts donants diferents. Hi ha els donants campions, que són aquells que donants el màxim de cops possibles cada any. També hi ha els donants puntuals, que abans que obrin el Banc de Sang ja estan fent cua. O els donants que tenen pànic a les agulles, però que respiren profundament i estiren el braç. La imatge de la Marató recull tots els tipus de donants formant el mapa de Catalunya.

Des de La Garriga Digital.cat també ens volem sumar a la campanya i és per això que us convidem a compartir i piular a favor de la Gran Marató de Donants de Sang 2.0.

Punts de donació

A Barcelona s’habilitarà un punt de donació especial divendres 17 de gener i dissabte 18 de 10 a 21 hores a la Fundació Antoni Tàpies (Aragó, 255).

Durant la resta de la Marató, els ciutadans podran donar sang als hospitals Germans Trias i Pujol de Badalona, al Clínic, Sant Pau i Vall d’Hebron de Barcelona, al Josep Trueta de Girona, a l’Hospital de Bellvitge, a l’Arnau de Vilanova de Lleida, a la Fundació Althaia de Manresa, a l’Hospital Sant Joan de Reus, al Joan XXIII de Tarragona, a la Mútua de Terrassa i a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Article anteriorLa NO independència… és dependència (18)
Article següentProjecte Mexcla’t ens aproparà a la cuina més divertida
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.