L’Asil Hospital ja té el seu calendari pel 2014

0
Asil Hospital_calendari_2014

La gent de la Fundació Asil Hospital de la Garriga han fet de models per un dia i han posat davant la càmera de la Noelia Gomez per donar vida a un calendari per aquest any 2014 que acabem d’encetar. S’hi poden veure fotografies amb els participants en situacions alegres i desenfadades, bon reflex de l’ambient que es respira a la residència de la tercera edat, que vetlla per oferir un servei sanitari i social a la gent gran del centre. Els calendaris es podran comprar a l’Asil per tan sols 10 euros.

No és la primera vegada que l’Asil Hospital ens sorprèn amb activitats que van més enllà de la seva tasca estrictament professional. Sense anar més lluny, i amb motiu del seu centenari l’any 2010, van fer una Auca pròpia i van aprofitar la moda dels lipdubs per a fer-ne un de propi amb la presència de Joan Garriga, cantant i líder del grup La Troba Kung-Fú (vegeu el vídeo).

Article anteriorGràcies, la Garriga
Article següentMobilitat reduïda
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.