En Roque Soto ja té el seu km de la Mitja

0
thumb foto-km 8-la-mitja

Tal i com vàrem avançar a la Garriga Digital.cat el passat mes de novembre, el garriguenc Roque Soto, membre del Club d’Atletisme Les Tortugues de la Garriga, professor durant molts anys de l’escola Puiggraciós i apassionat de l’esport, des d’ahir dóna el seu nom al quilòmetre 8 de la Mitja Marató Granollers-LesFranqueses-La Garriga, que enguany se celebrarà el dia 2 de febrer.

L’organització de la cursa li ha volgut retre un homenatge per “la seva contribució a la promoció de l’esport, sobretot entre els infants i els joves i pel seu entusiasme com a esportista que ha participat en gairebé totes les edicions de La Mitja des dels inicis”, segons s’indica al web de l’Ajuntament.

El punt quilomètric 8 de la Mitja està situat a la rotonda d’entrada a la Garriga, davant de Tamayo, indret on ahir es va fer l’esmentat homenatge que va constar de la instal·lació d’una placa commemorativa i on diferents autoritats, entre aquestes l’alcaldessa Meritxell Budó, van ser-hi presents.

En declaracions al web de l’Ajuntament, en Roque Soto va destacar que “el reconeixement és per tots aquells que m’han ajudat a córrer i a educar perquè jo tot sol no hagués pogut”.

En Roque Soto  no és el primer garriguenc homenatjat per la Mitja. El 8 de gener de l’any passat l’Alfredo Codina també ho va ser donant el seu nom al quilòmetro número 7 en reconeixement a la seva implicació i col·laboració.

Fotografia: www.lamitja.cat

 

Article anteriorMobilitat reduïda
Article següentLa FUMH i Oncovallès opten per la medicina a l’abast
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.