Gràcies, la Garriga

0
ANC LG_logo_web

L’ANC Territorial de la Garriga vol agrair l’èxit de les jornades del Dret de Petició del cap de setmana de l’11 i 12 de gener a aquells que físicament hi vàreu ser, als qui van fer la tasca de publicitat boca-orella en els seus cercles més immediats, a aquells que no van poder acompanyar-nos però que, en esperit, no ens van deixar mai sols, al qui sent o sentint-se garriguencs tenien oberts altres fronts en llocs diferents però lluitant per la mateixa causa, a les entitats que van col·laborar sense reserves perquè tot sortís rodó –Geganters, Agrupació sardanista, Ajuntament, Família Tresserras– i, especialment, al poble de la Garriga que ha sortit al carrer a demostrar, un cop més, que és un dels pobles de la comarca més compromès amb la causa independentista catalana.

La Garriga ha tornat a ser el veritable protagonista de la festa. Ens sentim recolzats i això ens dóna força per continuar la lluita.

Gràcies de tot cor!

Contacta amb l’Assemblea Nacional Catalana de la Garriga a través dels nostres canals de Facebook, Twitter i al nostre bloc.

Article anteriorUn documental ens acostarà a la història de Dusminguet si aconsegueix el finançament necessari
Article següentL’Asil Hospital ja té el seu calendari pel 2014
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.