Un documental ens acostarà a la història de Dusminguet si aconsegueix el finançament necessari

0
vaf12

L’associació cultural “No music no life” està convençuda que el fenomen musical garriguenc que va representar Dusminguet a meitat dels anys 90 no ha tingut el reconeixement que mereixia i ha decidit posar-hi remei amb un documental que repassarà la seva història. Però no només això, sinó que se submergirà en el seu món i farà de continuació de l’esperit d’un grup que va marcar la vida d’una generació fins la seva dissolució, l’any 2004.

Per aconseguir-ho, el projecte confia una vegada més en el micromecenatge, que tant bons resultats ha donat a d’altres iniciatives d’arrel garriguenca com ara el recent homenatge al fotògraf Dani Soler, la campanya per salvar el Cinema Alhambra o el que s’ha convertit en un autèntic fenomen entre els més menuts de la casa: Mainasons.

D’aquesta manera, manquen 11 dies per fer realitat l’objectiu de 10.000 euros necessaris per l’edició del documental. Fins ara se n’han aconseguit gairebé la meitat gràcies a un total de 87 mecenes amb aportacions que van des dels 10 euros fins els 300. Podeu sumar-vos-hi vosaltres també a través de la plataforma Projeggt.

Article anteriorLa NO independència… és dependència (17)
Article següentGràcies, la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.