Marc Guasch, al Dakar amb pas ferm

0
thumb Marc Guasch 01

Un any més el motorista garriguenc Marc Guasch participa al Dakar una moto Gas Gas EC 450 Raid (és pilot oficial de la marca de Salt), i tenint com a objectiu finalitzar la cursa a la millor posició possible.

El Dakar d’enguany, cursa que va començar el passat 5 de gener, és una de les edicions més dures dels darrers anys, i la més dura des que la prova es va traslladar a sudamèrica. Consta de 13 etapes sumant un total de 8.734 quilòmetres d’una ruta que uneix la ciutat de Rosario (Argentina) i Valparaiso (Xile).

En el moment d’escriure’s aquest article s’han disputat les cinc primeres etapes de la cursa, la darrera, una de les més dures realitzades fins ara i que ha provocat molts incidents i l’abandonament, entre d’altres, del company d’equip de Guasch, Gerard Farrés.

Guasch és 31è a la classificació general.

Pots seguir l’evolució de Guasch al Dakar 2014 al web de Gas Gas.

 

Article anteriorEls Mainasons ja han superat el milió de visites al Youtube
Article següentSetmana més hivernal i amb una mica de tot
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.