Els Mainasons ja han superat el milió de visites al Youtube

0
130

Fa poc més d’un any que a la Garriga Digital.cat ens fèiem ressò del Mainasons, una iniciativa sorgida des de la Garriga que es va fer possible gràcies al micromecenatge, i que consta d’un vídeo de 35 minuts en què la Nia, la Mel i en Ton canten i ballen deu cançons populars catalanes versionades amb ritmes moderns, tals com el swing, la samba, el jazz o el reggae.

Un any més tard, i després d’haver venut una gran quantitats d’aquests packs compostos d’un cd i d’un DVD, i d’haver fet bastantes actuacions en directe arreu, els Mainasons confirmen el seu èxit superant el milió de visites al seu canal Youtube.

L’enhorabona!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.